Espresso Brazil Matiqueira Black Edition
EspressoEspresso Brazil Matiqueira Black Edition
Bu qəhvə espresso üçün uyğundur. Orta bədən, təsadüfi şirinlik və karamel notları qəhvəni daha da unikal edir. Ancaq əsas fərqi qovurma üsulundadır.
Black Edition və onun xüsusiyyətləri:
Bu qovurma növüdür. Belə qovurmanın xüsusiyyətləri nələrdir?
Bu qəhvəni biz uzun müddət inkişaf vaxtı ilə qovururuq, belə qovurma zamanı qəhvənin bütün turşuluğu (terruar tərkib hissəsi) maksimal dərəcədə söndürülür, amma əvəzində biz daha yaxşı taktil xarakteristikaları əldə edirik. Qəhvə daha sıx, orta turşulu, karamel və acı şokolad notları ilə olur.
Espresso hazırlanması üçün tövsiyələr :
Bu qəhvəni aşağıdakı parametrlərlə hazırlamağı məsləhət görürük (double espresso):
Suyun dərəcəsi: 94 ° С
Qəhvənin miqdarı: 18 q
Məhsulun çıxması: 36 q
Çıxarılma müddəti: 27 saniyə


























Dünyanın ən yaxşı növlərini seçirik
